Какаови бисквити с орехи

Какаовата паста се превърна в любим продукт за готвене. Тя е абсолютен неподсладен шоколад. Това я прави страхотна основа за приготвяне на домашен шоколад. Днес я използвах като съставка за приготвянето на какаови бисквити.
За тях взех за база супер сполучливата ни рецепта за бадемови бисквити.
Време за приготвяне: 50 минути
Необходими продукти:
- 100 гр. омекнало краве масло
- 20 гр. какаова паста
- 75 гр. бадемово брашно
- 75 гр. брашно от лупина
- 50 гр. сурови орехи (може и други ядки)
- 50 гр. еритритол
Начин на приготвяне:
- Разтопих на водна баня какаовата паста.
- Омекналото масло смесих с еритритола и двата вида брашна.
- Към тях прибавих вече изстиналата какаова паста и натрошените орехи.
- Получи се лепкаво тесто, което оставих за 15 минути в хладилника.
- С мокра ръка върху хартия за печене оформих бисквити.
- Пекох 20 минути на 180 градуса.
- Получиха се 16 броя бисквити.

Да Ви е сладко!
За 1 бисквита:
- калории – 120.49
- белтъчини – 3.67
- мазнини – 0.23
- въглехидрати – 1.22
- нетни въглехидрати – 0.63